Robin Williams wordt weer Mrs Doubtfire

Acteur Robin Williams kruipt weer in de huid van ‘zijn’ Mrs Doubtfire. Er komt een vervolg op de komedie uit 1993 die over heel de wereld lovend werd ontvangen.

The Hollywood Reporter meldt vandaag dat Studio Fox bezig is aan een vervolg op Mrs Doubtfire, de nanny die gespeeld wordt door Robin Williams.

Verhaal

De film was een enorm succes over heel de wereld. De film bracht een half miljard dollar op. Mrs. Doubtfire vertelt het verhaal van Daniel Hillard (Robin Williams). Zijn vrouw Miranda wil een scheiding, waardoor Daniel zijn kinderen alleen op zaterdag mag zien, afschuwelijk voor een vader als Daniel. Om die regel stiekem te breken, verkleed hij zich als de lieve Schotse nanny Euphegenia Doubtfire en past hij op z'n kinderen.

Robin, Sally en Pierce

Robin Williams werd beloond voor het feit dat hij de sterren van de hemel speelde; hij kreeg een Golden Globe voor beste komische hoofdrol van het jaar. Sally Field speelde Miranda Hillard en Pierce Brosnan haar vriend. Het is nog niet bekend of die twee ook weer in de film te zien zijn.

De eerste versie van het script van Mrs. Doubtfire 2 was al klaar in 2001, maar toen waren de makers en Robin Williams nog niet tevreden.

Reageren