Nog even wachten

Dit is wanneer je de vernieuwde Costa!! thuis kan zien

23 juni 2022 09:51 | film | Door Judith Regeling

© Dutch Filmworks
Hoewel de Nederlandse romcom Costa!! nog volop in de bioscopen draait, is er goed nieuws. De vernieuwde film uit 2022 met Katja Schuurman en Abbey Hoes is namelijk binnenkort ook te zien bij Pathé Thuis.

Meld je hier gratis aan: en huur al een film bij Pathé Thuis voor maar €1,99. 

Bereid je maar voor op Spaanse stranden, zon, zee, stranden, feesten, liefde en vriendschap! 

Lees ook: Videosnack: Soy Kroon en Abbey Hoes zingen Costa!!-lied 

Costa!! (2022)

In de romantische komedie Costa!! reist Anna (Abbey Hoes) samen met haar beste vriendin Bibi (Stephanie van Eer) naar Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida (Katja Schuurman) haar feestjaren doorbracht. Eenmaal in Spanje blijkt de club alleen niet meer helemaal de place to be, maar een vervallen karaokebar. En dat moet veranderen. Daarom besluiten Anna en Bibi samen met hun nieuwe vrienden - gespeeld door Soy Kroon, Oscar Aerts, Sinan Eroglu en Lisa Zweerman - mee te doen met de Battle of the Bars om zo Costa van zijn ondergang te redden.

Katja Schuurman

Deze film is officieel geen vervolg op de oorspronkelijke film uit 2001, maar de film speelt zich wel twintig jaar later af op dezelfde locatie. Uiteraard kon Katja Schuurman, het enige oorspronkelijke lid, ook niet ontbreken. Alleen speelt zij nu de moeder van hoofdrolspeelster Anna, gespeeld door Abbey Hoes.  

Costa!! is vanaf 21 juli te koop bij Pathé Thuis. Huren is mogelijk vanaf 4 augustus.

Meer over