Zwijmelen maar!

RTL8 komt eind augustus met de Nederlandse Romkom Weken

29 juni 2023 09:53 | film | Door Judith Regeling

© Videoland
Alsof de zomers in Nederland nog niet heet genoeg zijn, stookt RTL8 eind augustus het vuurtje nog eens extra op. De zender organiseert de 'Nederlandse Romkom Weken', waarin ze talloze films van Nederlandse bodem zullen uitzenden.

Het zwijmelen kan bijna beginnen.

Lees ook: Romcom met leuke cast naar Netflix: Happiness for Beginners 

De Nederlandse Romkom Weken

De Nederlandse Romkom Weken van RTL8 gaan op maandag 21 augustus van start en lopen door tot woensdag 30 augustus. In die anderhalve week staat de zender zesmaal in het teken van het beste wat Nederland te bieden heeft op het gebied van romantische komedies. Ze zenden onder meer titels als Huisvrouwen Bestaan Niet, Doris en F*ck de Liefde uit.

Liefde Zonder Grenzen

De week wordt op 30 augustus afgesloten met de tv-première van Liefde Zonder Grenzen. Deze romantische film gaat over op zichzelf staande karakters die dan wel een familieband mogen delen, maar verder weinig overeenkomsten hebben. Zo strijdt Eva (Yolanthe Cabau) tegen kanker, valt Lieke (Abbey Hoes) voor de charmes van de Marokkaanse Brahim (Hassan Slaby) en heeft Maarten (Jim Bakkum) twijfels over zijn geaardheid. Weet ondanks dit alles de liefde te overwinnen?

Vanaf 21 augustus zie je twee weken lang elke maandag, dinsdag en woensdag vanaf 20:30 uur een Nederlandse film op RTL8.

Meer over