Serie: Flikken Maastricht seizoen 7 - Review

Het zevende seizoen van Flikken Maastricht is geen slechte. De serie is mateloos populair en weet wekelijks miljoenen kijkers aan zich te binden.

 

Vorige maand werd tot blijdschap van vele fans bekend dat de hoofdrolspelers van Flikken Maastricht niet voor één maar, voor drie seizoenen hebben ­bijgetekend. Dat betekent dat ­Flikken in ieder geval tien ­seizoenen gaat vol maken en dat is behoorlijk uniek voor een Nederlandse dramaserie.

Geen risico voor de TROS

Risico lopen de makers en omroep TROS geenzins: het afgelopen zevende seizoen keken rond de 2 miljoen mensen naar de avonturen van het Maastrichtse ­politiekorps. Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) kregen dit keer te maken met een criminele motorbende en met oude bekende Daan de Vos ­(Thomas Acda). Hij bedreigt Eva en Wolfs en krijgt het zelfs voor elkaar dat het duo wordt opgepakt door de collega’s van de rijksrecherche.

Seizoen 7 maakt duidelijk dat Flikken Maastricht nog jaren mee kan, en gelukkig is dat ook precies wat er staat te gebeuren.

Sterren

4 van de 5

Jaar

2012

Credits

Met: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio Ijssel en anderen.

Meer over:

Reageren