Sex and the City - The Movie

Na tien jaar gaat Carrie eindelijk trouwen met Mr. Big. Ondertussen probeert Charlotte nog steeds zwanger te worden, begint de monogame relatie die Samantha met Smith heeft haar aardig op de zenuwen te werken en kan Miranda niet verkroppen dat Steve vreemd is gegaan.

GENRE
Drama

REGIE
Michael Patrick King

MET
Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon e.a.

VERHAAL
Na tien jaar gaat Carrie (Sarah Jessica Parker) eindelijk trouwen met Mr. Big (Chris Noth). De gastenlijst is overweldigend, net als de bruidsjapon, het artikel in Vogue en het nieuwe appartement op Fifth Avenue dat het stel heeft aangeschaft. Het is zelfs zo overweldigend dat Mr. Big er nogal 'koude voeten' van krijgt.

Ondertussen probeert Charlotte (Kristin Davis) nog steeds zwanger te worden, begint de monogame relatie die Samantha (Kim Cattrall) met Smith (Jason Lewis) heeft haar aardig op de zenuwen te werken en kan Miranda (Cynthia Nixon) niet verkroppen dat Steve (David Eigenberg) vreemd is gegaan. Ook al was het volgens hem maar een keertje.

OORDEEL
De dames zien er nog steeds goed uit, de kleding is vanzelfsprekend 'fabulous' en toch haalt deze film het niet bij de serie die vier jaar geleden ophield te bestaan. Misschien ligt dat aan het wel heel magere verhaaltje, het gebrek aan leuke humor, de enorme lengte van 2 uur 24 minuten, een tekort aan seks of de mannen die veel te weinig aan bod komen. En toch, ondanks alle tekortkomingen, voelt deze film voor de ware Sex and the City-fan als thuiskomen.

EXTRA'S
Commentaar van Sarah Jessica Parker en de regisseur, een documentaire over de kleding en extra scènes.

NU te huur en te koop

Bekijk hier de trailer van Sex and the City:

Reageren