Sharknado 3: Oh Hell No op 23 juli op Syfy

Na het enorme succes van de absurd slechte films Sharknado 1 en Sharknado 2 staat voor deze zomer het onontkoombare derde deel op het programma: Sharknado 3: Oh Hell No!

TV zender Syfy zendt Sharknado 3: Oh Hell No! op 23 juli om 21.00 uur in 86 landen gelijktijdig uit. Ook in het derde deel slaan de haaien in tornado's weer genadeloos toe, ditmaal hebben ze het voorzien op Washington D.C. waar ze een massavernietiging veroorzaken. Ian Ziering en Tara Reid spelen wederom de hoofdrollen als Fin en April. 

David Hasselhoff en Bo Derek

En Syfy heeft nog twee klinkende namen toegevoegd aan de cast: David Hasselhoff speelt de vader van Fin en jaren '80 sekssymbool Bo Derek is de moeder van April. De steenrijke zakenman Mark Cuban is te zien als de President van de Verenigde Staten en columniste Ann Coulter speelt de vicepresident. De Republikeinse politica Michele Bachmann speelt zichzelf in Sharknado 3 en Jerry Springer vervult de rol van Mr White, een manische toerist. *NSYNC zanger Chris Kirkpatrick speelt de rol van badmeester.

Sharknado 3 wordt ongetwijfeld weer abominabel slecht, dat is het handelsmerk van de haaienfilms. Sharknado 2: The Second One was -ondanks het magere niveau- de best bekeken originele Syfy film ooit voor de zender. Deel 1 werd in juli 2013 een ware hype.

Reageren