Bioscoophit Soof 3 volgende maand op Netflix

3 februari 2023 10:24 | film | Door Irma Tomas

Is dat even leuk, Netflix zet op 2 maart de derde film over Soof online. En daarin speelt Lies Visschedijk weer de sterren van de hemel.

Na SoofSoof 2 en de Videolandserie Soof: Een Nieuw Begin is dit het nieuwste hoofdstuk over de onhandige kokkin Soof. Al die titels waren een doorslaand succes dus het vervolg kon niet uitblijven. 

Medische molen

Maar dit vervolg is iets minder luchtig van toon dan de vorige delen. Soof ontdekt een knobbeltje in haar borst. Dat het foute boel is, weet zij na een bezoek aan de oncoloog ook wel, maar Soof zit keihard in een ontkenningsfase. Ze is bang. In plaats van in de medische molen te stappen, stort ze zich op het dagelijks leven, waarin ook van alles gebeurt. 

Dan Karaty

Ze is nog steeds eigenaar en chef van restaurant De Kookstoof, dochter Sacha (Roos Dickmann) gaat trouwen met de Indiase Sundeep (Manpreet Bachu) en dan komt eeuwige crush Jim (Dan Karaty) ook nog met een voorstel dat ze niet kan weerstaan. Hij nodigt haar uit voor een tripje naar Parijs. 

Grappig

Ex-man Kasper (Fedja van Huêt) en moeder Hansje (Anneke Blok) hebben intussen geen idee waar Soof uithangt en maken zich grote zorgen. Als dit allemaal klinkt alsof Soof 3 een zware kluif is, maak je geen enkele zorgen. Soof 3 is dankzij Lies Visschedijk net zo grappig als de vorige delen. 

Meer over