De tijd van m'n leven

Speelfilm Brugklas in de maak

19 oktober 2018 14:06 | film | Door Televizier

© ANP
De NPO-serie Brugklas is al jaren razend populair. Inmiddels is het programma het kleine scherm ontgroeid dus is het tijd voor het witte doek.

Dat onthulden producent Tuvalu en distributeur Just Film. Brugklas - De tijd van m'n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser).

Boy helpt mee

Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon Snijder), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp.

Sterre van Woudenberg

De hoofdrollen worden gespeeld door Sterre van Woudenberg en Vincent Visser. Daarnaast zullen 'oud-brugklassers' Niek Roozen, May Hollerman, Belle Zimmerman en Sonia Eijken in de filmversie te zien zijn.

Populair

De tieneravonturen in Brugklas houden de Nederlandse jeugd al zeven jaar lang geboeid. In 2017 won de serie zelfs een Gouden Stuiver tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Elk seizoen verhaalt de scripted-reality serie over een groep leerlingen tijdens hun eerste jaar op de middelbare school. Filmpersonages Nola en Jesse worden gevolgd in seizoen zeven, de nieuwste reeks afleveringen van de populaire serie.

Meer over