Hart op de Juiste Plek

Stijn Fransen en Jan Versteegh in nieuwe Nederlandse romcom

29 april 2022 10:45 | film | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Sander Koning
Stijn Fransen en Jan Versteegh bundelen hun krachten. De voormalig GTST-actrice en de SBS-presentator hebben namelijk allebei de hoofdrol te pakken in de nieuwe Nederlandse romcom Hart op de juiste plek

Lang hoeven we niet te wachten. De film draait namelijk al op 18 augustus in de bioscoop.

Hart op de Juiste Plek

De romantische komedie Hart op de Juiste Plek draait om de jonge en succesvolle Eve (Stijn Fransen) die echt een droomleven leidt. Ze heeft een toffe baan als freelance trendwatcher, een leuke vriendengroep en woont samen met haar knappe vriend Ricardo (Jasper Demollin) in de grote stad. Niets kan haar van haar geluk brengen. Tot ze na een onverwachte gebeurtenis ineens niet meer zo zeker is van dit perfecte plaatje.

Stijn Fransen

Het zit namelijk zo: Ricardo lijkt het plots enorm goed te kunnen vinden met zijn bazin Anthea (Tanja Jess), en dat laat Eve zich niet zomaar gebeuren. Ze wijst hem de deur, maar één probleempje: zij woont bij hem in en staat dus op straat. Na een poging om bij haar beste vriendin Rebecca (Fenna Ramos) in te trekken, zonder al teveel succes, besluit ze om terug te gaan naar haar ouderlijk huis in het dorpje Zeilne.

Jan Versteegh

We horen je denken: maar hoe zit het dan met Jan Versteegh? Hij kruipt in de rol van Luuk, de jeugdliefde van Eve die onverwacht weer een rol in haar leven gaat spelen. Maar net wanneer Eve zich helemaal op haar gemak voelt in het dorp, krijgt ze van haar opdrachtgever een vaste baan inclusief penthouse in de stad aangeboden. Dan moet ze kiezen: ligt haar hart in het dorp of toch in de grote stad?

Hart op de Juist Plek is vanaf donderdag 18 augustus te zien in de bioscoop.

Meer over