Top 10 beste films voor in het vliegtuig

29 juni 2020 16:04 | film | Door Irma Tomas

Humor, actie, klassiekers, in deze lijst staat alles wat je je maar kunt wensen om die saaie vliegtuiguren door te komen.

1. Bridesmaids (2011) 

De beste afleiding is natuurlijk lachen. En dan kan met Bridesmaids zeker. En dan is er ook nog die geweldige scène waarin Annie hartstikke dronken wordt in het vliegtuig naar Las Vegas... 

Weten waar je deze film kunt kijken? Ga naar Guidinc.nl

2. Airplane! (1980) 

In Airplane gaat alles mis wat er maar mis kan gaan met een vlucht. Maar dan op een leuke manier. Uitgeroepen tot grappigste komedie aller tijden. 

Deze film zien? Ga naar Guidinc.nl

3. Flight (2012) 

Voor de echte durfallen. In Flight vliegt Denzel Washington zijn passagiersvliegtuig ondersteboven en wel veilig naar de grond. Gefeliciteerd Denzel!, zou je zeggen. Maar zo gaat het dan weer niet in Flight

Deze film op je lijstje zetten? Ga naar Guidinc.nl

4. Forgetting Sarah Marshall (2008) 

Als je op vakantie gaat, is het in verband met de voorpret extra leuk om films te bekijken die over vakantie gaan. In Forgetting Sarah Marshall gaat Peter op vakantie naar Hawaii om zijn ex te vergeten. Hawaii, waar de stranden wit zijn en de zee extra blauw. En dan is het ook nog een erg leuke film.

Weten waar je deze film kunt zien? Ga naar Guidinc.nl

5. 50 First dates (2004) 

En nog een film over Hawaii. Gewoon omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen en omdat Adam Sandler en Drew Barrymore heel leuk zijn in deze film. 

Bekijk de rest van de Top 10 op Guidinc.nl

Meer over