Romcom

Trailer: lekker wegzwijmelen bij F*ck de Liefde 2

26 april 2022 15:46 | film | Door Judith Regeling

© Netflix
Op 20 mei staat de Nederlandse romcom F*ck de Liefde 2 eindelijk op Netflix. De streamingdienst heeft daarom zojuist de trailer onthuld.

Ook dit vervolg op F*ck de Liefde zit weer vol gênante momenten, liefdesdrama's en bijna alle bekende Nederlanders die je kunt bedenken.

F*ck de Liefde 2

In F*ck de Liefde 2 kan het geluk niet op voor Kiki (Nienke Plas): ze gaat namelijk trouwen. Maar natuurlijk niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad met Lisa (Bo Maerten) en Angela (Bettina Holwerda) op Ibiza. De vakantie loopt voor de drie vriendinnen compleet anders dan verwacht; Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met de spannende Javier (Juvat Westendorp), waarvan al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij werkelijk is. En dat is pas een topje van de ijsberg.

Bo Maerten en Geza Weisz

Lisa, die net pas heeft gebroken met Jim (voorheen Thijs Römer, nu Geza Weisz), raakt namelijk op haar beurt gecharmeerd van de perfecte Noah (Dorian Bindels), die ze nog kent uit haar jeugd, totdat Jim ineens op Ibiza opduikt en haar de liefde verklaart. En bij Kiki slaan de twijfels toe over haar aanstaande huwelijk. Gaat dit allemaal nog goed komen?

F*ck de Liefde 2 is vanaf 20 mei wereldwijd te zien op Netflix.

Meer over