Tv-serie Popoz krijgt bioscoopfilm

30 oktober 2014 12:00 | film | Door Televizier

© Victor Arnolds

Comedy Central komt bijna een jaar na de lancering van Popoz met het bericht dat er een bioscoopfilm van de komische politieserie wordt gemaakt.

Popoz is een van de paradepaardjes van Comedy Central Nederland. Nog voordat het tweede seizoen is begonnen, maakt de zender bekend dat de serie in 2015 op het witte doek verschijnt.

Comedy Central

Maurice Hols, baas van Comedy Central, kan zijn geluk niet op. “Ik vind het fantastisch dat onze serie Popoz een filmvervolg krijgt. Hiermee hopen we niet alleen de grote vaste groep fans blij te maken, maar ook een nieuwe groep comedy liefhebbers te bereiken.”

De film

Ivo (Huub Smit) en Randy (Sergio Hasselbaink) zijn twee fanatieke politie rechercheurs. En gek op Amerikaanse actiefilms. Daardoor reageren ze net wat feller en sneller dan de gemiddelde Hollandse agent. Als ze samen met hun stagiair Coco (Noel Deelen) zich ongevraagd bemoeien met een grootscheepse politieactie, gaan ze volledig buiten hun boekje.

The Mercurator

Hierdoor vallen er veel doden en gewonden in een regen van kogels en bloed. Ze belanden in de gevangenis en komen in aanraking met Mercator, een nietsontziende crimineel met een verstelbare vuist. Via hem komen ze meer te weten overeen gevaarlijk drugskartel dat de stad in zijn dodelijke greep houdt.

Popoz

Ivo en Randy ontdekken dat ze heel verschillend denken over de dunne rafellijn tussen goed en kwaad. Er blijkt meer nodig te zijn dan alleen maar stoere schietposes, duizelingwekkende achtervolgingen en foute inschattingen om alles tot een goed einde te brengen. Ivo en Randy moeten weer het team vormen dat ze ooit waren.

Bioscoop

Popoz moet in eind 2015 in de Nederlandse bioscopen verschijnen, tot die tijd moeten we het doen met het tweede seizoen van de politieserie. Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe reeks!

Bij MTV gebeurde er deze week het tegenovergestelde: er wordt een tv-serie van de bioscoopfilm Scream gemaakt.

Meer over