Ugly Betty Seizoen 1

Betty Suarez (America Ferrara) krijgt een baan bij Mode Magazine, een tijdschrift over de modewereld. In tegenstelling tot haar collega's is Betty niet dun, knap en gemeen. Dat vergt dus nogal wat aanpassingsvermogen van het eenvoudige, hardwerkende meisje uit Queens.

GENRE
Comedyserie

REGIE
James Hayman e.a.

MET
America Ferrara
Eric Mabius
Vanessa Williams
Rebbeca Romijn e.a.

VERHAAL
Betty Suarez (America Ferrara) krijgt een baan bij Mode Magazine, een tijdschrift over de modewereld. In tegenstelling tot haar collega’s is Betty niet dun, knap en gemeen. Dat vergt dus nogal wat aanpassingsvermogen van het eenvoudige, hardwerkende meisje uit Queens. Maar Betty weet zich staande te houden in de harde modewereld en groeit samen met haar baas Daniel (Eric Mabius) uit tot het succes van Mode Magazine.

OORDEEL
Ugly Betty is gebaseerd op de Colombiaanse telenovelle Yo Soy Betty, la fea (Ik ben lelijke Betty). Het knappe is dat de Amerikanen er een heel eigen serie van hebben weten te maken. Ugly Betty is campy, over the top, hangt aan elkaar van hilarische en spitsvondige dialogen en is prachtig gestyled.

EXTRA’S
Ugly Betty komt tot leven, Groen is het nieuwe zwart, Volgens de mode, ‘Ugly’ bloopers, verwijderde scènes, gesproken toelichting.

Reageren