Waar is het paard van Sinterklaas?

Winky mag een jaar lang voor Amerigo, het paard van Sinterklaas, zorgen. Een geweldige eer natuurlijk en Winky doet heel erg haar best. Tegen de afspraak in, maakt Winky tóch een ritje op Amerigo. Dat gaat heel goed, totdat het paard schrikt van een hond, Winky van zich af gooit en ervandoor gaat.

GENRE
Jeugd

REGIE

Mischa Kamp

MET
Ebbie Tam, Aaron Wan, Hanyi Han, Betty Schuurman Anneke Blok e.a.

VERHAAL

Winky (Ebbie Tam) mag een jaar lang voor Amerigo, het paard van Sinterklaas, zorgen. Een geweldige eer natuurlijk en Winky doet heel erg haar best. Haar grote wens om op paardrijles te mogen, komt ook uit. Al is het een behoorlijke tegenvaller dat die lessen niet op Amerigo maar op een suffe pony zijn. Om te bewijzen dat ze meer in huis heeft, maakt Winky tóch een ritje op Amerigo. Dat gaat heel goed, totdat het paard schrikt van een hond, Winky van zich af gooit en ervandoor gaat. Nu is Winky mooi in de aap gelogeerd. Ze moet Amerigo terug zien te vinden voordat Sinterklaas hem op pakjesavond weer nodig heeft.

OORDEEL

Het verhaal is simpel maar grappig en spannend en hoofdrolspeelster Ebbie Tam is in dit vervolg nog net zo schattig als in de eerste film. En wees gerust: voor ouders is deze film zeker geen straf om mee te kijken.

EXTRA'S
Achter de schermen, fotoboek en trailer

NU te huur en te koop

Bekijk de première en een stukje van de film hier:

Reageren