Winactie Sharknado 2: The Second One

Vanavond zendt Syfy het veelbesproken tweede deel van Sharknado uit. Deze keer wordt New York geteisterd door de tornado vol met haaien. Televizier mag een aantal beestachtige prijzen weggeven.

In Sharknado 2: The Second One dreigt een verwoestende Sharknado de skyline van New York te ruïneren. Alleen Fin (Ian Ziering) en April (Tara Reid) kunnen de Big Apple nu nog redden. Zij doen er alles aan om de ellendige vliegende haaien te liquideren. De enorme kettingzaag maakt ook in dit deel zijn opwachting. Als we de trailer moeten geloven wordt het een bloederige bedoening. 

Sharknado 2: The Second One

Dat Sharknado een krankzinnige film is vindt ook scenarioschrijver Thunder Levin. ‘’Het was eigenlijk het meest idiote idee wat ik ooit had gehoord, maar in de meest positieve zin van het woord.’’ Thunder ging bliksemsnel aan de slag met script van de tweede film en hij kwam al snel uit bij New York. “Alles wat er in New York gebeurt is dramatischer, dus ook de sharknado’s.’’ Sharknado 2: The Second One belooft weer een spektakelstuk te worden. 

Prachtige Prijzen

Zoals de titel van dit artikel al doet vermoeden zijn er exclusieve Sharknado prijzen te vergeven. Televizier mag maar liefst vijf officiële filmposters weggeven én vijf mensen mogen deze zomer de blits maken in een fraai t-shirt van Sharknado 2: The Second One. 

Wil jij kans maken op deze fantastische prijzen? Klik dan hier. 

Sharknado 2: The Second One is vanavond om 21.00 uur te zien op Syfy.

Reageren