De fijne romcom Zwanger & Co is nu te huur op Pathé Thuis

13 oktober 2022 06:00 | film | Door Irma Tomas

De koning van de romcoms, Johan Nijenhuis, strikte half bekend Nederland voor Zwanger & Co, een film over rammelende eierstokken, zwangerschappen en baby's. En je kunt deze romantische komedie nu huren bij Pathé Thuis vanaf 4,99 euro.

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien. 

Lieke van Lexmond speelt de hoofdrol in Zwanger & Co als verloskundige Merel. Ze zet tientallen kinderen per jaar op de wereld, maar zelf is ze nog kinderloos. Het is niet dat Merel geen kind wil, ze heeft alleen de juiste man nog niet gevonden. Dat iedereen om haar heen aan de lopende band met baby's bezig is, maakt haar alleen nog maar nerveuzer. 

Thom Hoffman

De oudere zus van Annet (Maaike Martens) en haar man Theo (Matteo van der Grijn) proberen bijvoorbeeld uit alle macht nog een baby te krijgen terwijl hun dochter Eva (Bo Maerten) ongepland zwanger is. Ondertussen stort Merel's vader Piet (Thom Hoffman) zich, ondanks zijn leeftijd, vol op zijn papadag en probeert hij met zijn tweede leg in te halen wat hij de eerste keer miste.

Waldemar Torenstra

Merel weet heel goed dat ze niet te lang kan wachten tot de juiste man zich meldt en besluit dan maar om in haar eentje een baby te krijgen. Maar net wanneer ze een positieve zwangerschapstest heeft en de hormonen door haar lijf gieren, duikt de charmante ambulancebroeder Luuk (Waldemar Torenstra) op. Wat nu? 

Davina Michelle

Naast al die bekende acteurs die we al noemden, doen ook Carolina Dijkhuizen, Manuel Broekman, Beppie Melissen, Leo Alkemade, Leonie ter Braak en Emanuelle Grives mee in de film. Bovendien verzorgde Davina Michelle de soundtrack. The Last Thing I Need is een eigen liedje en ze zingt ook nog de covers  I Want Your Love van Chique, Have It All van Jason Mraz en New Born Love van Emil Anders Gustafsson, Philippine Corporaal en Galeyn Tenhaeff.

Hou je van romcoms en baby's, dan kun je deze film niet aan je voorbij laten gaan. Gelukkig kun je terecht bij Pathé Thuis voor het zachtroze prijsje vanaf 4,99 euro.

Meld je hier gratis aan: en huur je eerste film voor maar €1,99

Meer over