Zwijmelen maar: Costa!! (2022) te zien bij Pathé Thuis

21 juli 2022 06:00 | film | Door Judith Regeling

© Dutch FilmWorks
Bereid je maar snel voor op Spaanse stranden, feesten, liefde en vriendschap. De ultieme zomerse feelgoodfilm Costa!! is vanaf nu te koop bij Pathé Thuis.
Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien.

In de romantische komedie Costa!! reist Anna (Abbey Hoes) samen met haar beste vriendin Bibi (Stephanie van Eer) af naar Salou om de bekende club Costa te zien waar haar moeder Frida (Katja Schuurman) haar feestjaren doorbracht. Eenmaal in Spanje blijkt de club alleen niet meer helemaal de place to be, maar een vervallen karaokebar. En dat moet veranderen. Samen met haar nieuwe vrienden - gespeeld door Soy KroonOscar AertsSinan Eroglu en Lisa Zweerman - besluiten Anna en Bibi daarom mee te doen met de Battle of the Bars om zo van Costa weer de vetste club van de strip te maken. Uiteraard kan dit niet gepaard gaan zonder dosis liefde, rivaliteit en vriendschap. 

Kijk snel: Costa!! op Pathé Thuis 

Katja Schuurman

De film en serie van Costa! waren natuurlijk jaren geleden al een begrip, maar toch moet je deze nieuwe film niet zien als direct vervolg. Het is een losstaand verhaal dat zich toevallig afspeelt op dezelfde locatie als twintig jaar geleden. Ook is Katja Schuurman, het enige oorspronkelijke lid, een gemeenschappelijke factor. Zij speelt nu alleen de moeder van hoofdrolspeelster Anna, vertolkt door Abbey Hoes.  

Costa!! is vanaf nu te koop bij Pathé Thuis. Huren is mogelijk vanaf 4 augustus.

Meer over