Amerikaanse docu over Natalee Holloway belooft nieuwe aanwijzingen

De zender Oxygen start op 19 augustus met de 6-delige documentaireserie The disappearance of Natalee Holloway. En daarin zou nieuw bewijs naar voren komen.

Het is 12 jaar geleden dat Natalee Holloway verdween op Aruba. In de zaak werd nooit iemand aangeklaagd. Daar zou verandering in kunnen komen door de documentaireserie The disappearance of Natalee Holloway.

Kamergenoot

Vader Dave Holloway heeft de moed nooit opgegeven, hij strijdt sinds 2005 om de verantwoordelijken achter slot en grendel te krijgen. In de documentaire reist hij met de vaste onderzoeker van de familie Holloway naar Aruba nadat deze informatie kreeg over een ex-kamergenoot van de handlanger van Joran van der Sloot, de vermeende moordenaar van Natalee. Die kamergenoot zou weten waar de overblijfselen van Natalee zijn.

Joran zit in Peru

Dave, onderzoeker T.J. en zijn team, zetten een operatie op touw die hopelijk leidt naar een afsluiting van de zaak en de vervulling van de liefste wens van Dave Holloway: een veroordeling van Joran van der Sloot. De 29-jarige Van der Sloot zit op dit moment een straf van 28 jaar uit voor de moord op Stephany Flores in Peru in 2010.

Reageren