André van der Toorn raakt twee programma’s kwijt

3 januari 2018 14:24 | informatief | Door Televizier

© Reinier Bergsma

Het jaar begint niet goed voor André van der Toorn. SBS 6 heeft besloten dat het programma Reportages niet meer terugkeert. Tot overmaat van ramp raakt André ook Van Onze Centen kwijt aan Kees Tol.

In Weekend zegt André (55) dat SBS helemaal ophoudt met Reportage. Het programma eindigt na 22 jaar. “Dat klopt. Dat is niet leuk nee. Reportage stopt helemaal, dat is niet anders. En Van Onze Centen gaat Kees Tol voortaan presenteren.”

‘Het ging niet meer’

André is een paar weken geleden kankervrij verklaard. In juni 2017 werd bekend dat de presentator leed aan lymfeklierkanker. Kees Tol nam daardoor de laatste twee afleveringen van Van mijn centen over.

Verbaasd

SBS 6 heeft nu besloten om het programma volledig door Kees te laten presenteren. Tot spijt van André. “Het is niks persoonlijks tegen Kees natuurlijk, maar ik was wel verbaasd dat SBS 6 mij helemaal van het programma heeft gehaald nu ik weer beter ben.”

Wegmisbruikers

Toch laat hij de moed niet zakken. “Erg jammer, maar ik heb geleerd dat het niet veel zin heeft om me druk te maken over dingen die ik toch niet in de hand heb, dus ik laat het er maar bij. Ik kan het niet veranderen. Gelukkig mag ik Wegmisbruikers wel blijven doen. Daar gaan we vol goede moed binnenkort weer mee beginnen.”

Lees ook: Wegmisbruikers verhuist wel van uitzenddag.

Meer over