Belastingdienst legt beslag op huis Patricia Paay

De Belastingdienst heeft maandag beslag gelegd op het huis van Patricia Paay. Zelf had ze de woning sinds vorige week te koop staan. 

Volgens de website van Bekende Buren heeft Patricia de afgelopen jaren haar inkomstenbelasting, verzekeringen en omzetbelasting niet of gedeeltelijk betaald. Tegen de website zegt de blondine de beslaglegging ‘raar’ te vinden: ‘‘Ik heb mijn huis in de verkoop staan om een schuld te kunnen betalen. Daar zit een ton eigen geld in. Dit alles is veroorzaakt door een slechte boekhouder.’’

Geveild

De belastingschuld zou volgens Bekende Buren tegen de 100.000 euro aanlopen. Patricia moet nu haar huis zien te verkopen. Lukt dat niet, dan kan het alsnog geveild worden. 

Pantylijn 

Patricia heeft meer financiële zaken aan haar hoofd. Ze was recentelijk ook al verwikkeld in een rechtszaak tegen haar buurman en voormalig zakenpartner Maarten Oostvogel. Ze gaf toestemming om haar naam voor een pantylijn te gebruiken, maar kreeg naar eigen zeggen nooit het beloofde geld. De rechter gaf uiteindelijk haar geen gelijk. 

Meer over:

Reageren