Christina Curry ontslagen na plasseksvideo

Het plasseksfilmpje van Patricia Paay is ook haar dochter Christina niet in de koude kleren gaan zitten. Christina verloor zelfs haar baan.

Christina werd niet ontslagen omdat haar moeder de hoofdrol speelde in een pikante video, maar ze meldde zich ziek nadat het filmpje kortstondig online verscheen en kreeg daarna te horen dat ze niet meer op haar werk hoefde te komen.

Sapbar

In de documentaire Christina Curry: In real life vertelt ze: „Ik was kapot, maar ben 's ochtends wel naar mijn werk gefietst, met tranen in mijn ogen. Ik dacht in de winkel: hoe kan ik in deze toestand nou dingen afrekenen? Voor de volgende dag heb ik gevraagd of ik alsjeblieft vrij mocht nemen. Daar werd heel moeilijk over gedaan. Ik heb me toen ziek gemeld en ben daarom telefonisch ontslagen.” Inmiddels heeft Christina gelukkig weer een nieuwe baan in een sapbar.

Viceland

In de docu, die zaterdagavond op Viceland wordt uitgezonden, reageert ze ook nog op de plasseksvideo zelf: „Het was gewoon fucked up. Ik nam de tijd, ook voor verdriet en vond dat niemand mijn moeder mocht beoordelen, behalve ikzelf.”

Meer over:

Reageren