Cilly Dartell presenteert bus-talkshow

19 juni 2017 10:53 | informatief | Door Televizier

© Olivier Thijssen/BNN

Cilly Dartell (59) heeft een nieuwe presentatieklus te pakken. Dit keer is het niet voor de Nederlandse tv, maar voor een talkshow die in de bus te zien is. 

De opnames van de talkshow zijn nu in volle gang. Opvallend is dat het nieuwe programma niet bestemd is voor de Nederlandse tv: ‘Het is heel leuk, het is een programma voor in de bus. Mensen die een busreis boeken, krijgen dat te zien als zij onderweg zijn naar hun bestemming’’, vertelt Cilly in het weekblad Weekend. 

Twee shows

In het programma praat de presentatrice met haar gasten over thema's als reizen, lifestyle en gezondheid, volgens Cilly ‘onderwerpen die de 55-plusser interesseren’. De presentatrice woont nu in het Amerikaanse Florida. Voor het nieuwe programma komt ze even terug naar haar vaderland: ‘‘Ik kom over om twee shows te doen en er wordt aan gedacht om ieder kwartaal een nieuwe op te nemen.’’

Omroep MAX

Cilly moest in 2012 noodgedwongen vertrekken bij het SBS 6-programma Hart van Nederland, samen met oudgedienden Milika Peterzon en Maureen du Toit. Een jaar later stapte ze over naar omroep MAX en presenteerde daar tot 2014 de talkshow Studio MAX Live. Het programma werd helaas wegbezuinigd, maar gelukkig kan Cilly zich nu storten op haar nieuwe presentatieklus. 

Meer over