Laat op Vrijdag

De latenighttalkshow van Renze Klamer begint echt heel late

Renze Klamer begint op vrijdag 7 februari met zijn nieuwe talkshow die de naam late recht aan doet. Kijkers die Laat op vrijdag willen zien, moeten in ieder geval tot kwart over 12 opblijven, want dan begint het.

Dat is dus na talkshow Op1 en het laatste Journaal. De gasten van Laat op vrijdag zijn ook bekend. Renze ontvang o.a. Fidan Ekiz, Splinter Chabot, Anna Nooshin, Sander Schimmelpenninck, Rob Jetten en Soundos El Ahmadi.

Guilty pleasures

Volgens de presentator gaat het hier om een talkshow die anders is dan alle anderen: "In elke aflevering zitten twee bekende hoofdgasten, die samen een verrassende combinatie vormen. Het programma gaat voorbij aan de actualiteit en draait om anekdotische verhalen. In Laat op Vrijdag praten gasten over hun guilty pleasures, delen ze hun verborgen talenten en is er ruimte om een spelletje te spelen."

Graham Norton Show

Het moet een beetje gaan lijken op Amerikaanse en Britse shows als The Graham Norton show en The late late show with James Corden. Dat is altijd een beetje gevaarlijk om te zeggen omdat menige Nederlandse presentator zich daar al op heeft stukgebeten, maar wie weet speelt Renze Klamer het klaar. 

Laat op Vrijdag is zes weken lang op vrijdag rond 00.15 uur te zien op NPO 1

Meer over:

Reageren