Verlamde arm

Dean uit Helemaal het Einde heeft verlamde arm na auto-ongeluk

6 september 2019 12:15 | informatief | Door Irma Tomas

© Olivier Thijssen
Dean van Kooij uit het tv-programma Helemaal het einde heeft blijvend letsel opgelopen na een auto-ongeluk. Op Instagram schrijft de 16-jarige dat zijn arm verlamd is. 

'We zijn nu 7 dagen verder. Soms zou ik willen dat ik de tijd kon terugdraaien. Maar dit is wat het is mijn arm is verlamd en ik heb barstende koppijn. Ze zeggen dat de hersteloperatie goed is verlopen, maar dat ik pas over twee jaar weet wat goed is en of ik mijn arm weer (een beetje) kan gebruiken.
Zal ik ooit kunnen surfen? Geen idee. Nu moet ik eerst van die verschrikkelijke duizeligheid zien af te komen.

Mijn vader en mijn moeder helpen daar waar ze kunnen en er is altijd een van beide bij mij. Daarnaast heb ik echt super veel steun van ontzettend veel vrienden van ons. Ook krijg ik echt prachtige kaarten opgestuurd. Nu hopelijk snel naar mijn zusjes toe en dan volgende maand de volgende operatie.
Ooit zal het beter gaan, kan ik mij weer vol inzetten richting herstel en zal er een nieuwe balans komen.
Wordt vervolgd.....'

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

We zijn nu 7 dagen verder. Soms zou ik willen dat ik de tijd kon terugdraaien. Maar dit is wat het is mijn arm is verlamd en ik heb barstende koppijn. Ze zeggen dat de hersteloperatie goed is verlopen, maar dat ik pas over twee jaar weet wat goed is en of ik mijn arm weer (een beetje) kan gebruiken. Zal ik ooit kunnen surfen? Geen idee. Nu moet ik eerst van die verschrikkelijke duizeligheid zien af te komen. Mijn vader en mijn moeder helpen daar waar ze kunnen en er is altijd een van beide bij mij. Daarnaast heb ik echt super veel steun van ontzettend veel vrienden van ons. Ook krijg ik echt prachtige kaarten opgestuurd. Nu hopelijk snel naar mijn zusjes toe en dan volgende maand de volgende operatie. Ooit zal het beter gaan, kan ik mij weer vol inzetten richting herstel en zal er een nieuwe balans komen. Wordt vervolgd.....

Een bericht gedeeld door Surf Days Are Good Days🏄🏾‍♂️🌊 (@deanvankooij) op

Chili

Dean werd vorige week donderdag met hoge snelheid geschept door een auto.Vader Jeroen, moeder Linda en kinderen Dean, Jana en Inez van Kooij werden in 2017 bekend dankzij het programma Helemaal het einde waarvoor ze naar Chili emigreerden. Het gezin begon een yogaschool en woont nu in het Duitse dorp Bimmel, vlakbij Nijmegen. 

 

Meer over