Nieuwe gasten

Dionne Stax is de nieuwe presentator van TV Monument

22 november 2023 14:34 | informatief | Door Esther Hut

© Elvin Boer/MAX

Han Peekel was jarenlang hét gezicht van TV Monument, maar na zijn overlijden vorig jaar was het nog maar de vraag of het MAX-programma zou doorgaan. Gelukkig voor alle fans is dat zo en Dionne Stax neemt het stokje van hem over.

Dat heeft omroep MAX zojuist bekendgemaakt.

Gasten TV Monument

Ook is bekendgemaakt wie er allemaal plaatsnemen tegenover Dionne. Dit seizoen praat zij met Karin Bloemen, Martine van Os, Hans Kazàn, Dione de Graaff, Olga Commandeur, Sinan Can, Bert van Leeuwen en Gerda Lenten Havertong over hun levens en carrières.

Han Peekel

Veertien jaar presenteerde Han Peekel TV Monument waarbij in elke aflevering een bekend persoon of duo centraal staat. Naast dat Dionne Stax de presentatie voor haar rekening neemt, is de regie en het maakproces in handen van Cato-Margo Peekel en haar man Casper van Rheenen. Volgens de omroep wordt “daarmee de welbekende signatuur bewaard en gekoesterd.”

“Ik ben ontzettend blij dat we nieuwe afleveringen van TV Monument kunnen en mogen maken. Mijn vader kan er helaas geen bijdrage meer aan leveren, maar het is mooi en fijn om zijn levenswerk op deze manier voort te kunnen zetten, aldus zijn dochter Cato-Margo Peekel.

TV Monument is vanaf maandag 4 december om 18:20 uur te zien bij MAX op NPO 1 extra.

Meer over