Dit is de nieuwe vermomming van Alberto Stegeman

18 december 2017 10:33 | informatief | Door Televizier

© Wessel de Groot

Het is vier jaar geleden dat Alberto Stegeman in vermomming aan de slag ging voor Undercover in Nederland. Maar nu heeft de journalist weer een mooi alter ego te pakken: Eddie Meijer

Alberto versleet in het verleden al wat briljante vermommingen, waarvan Freddy met de dreadlocks tot nu toe het hoogtepunt was. Daar kunnen we nu Eddie Meijer aan toevoegen. Eerder zei Alberto al over Eddie: „Ik meet me een compleet ander alter ego aan, waarbij ik er iets gespierder uitzie.”

Nu kunnen we Eddie met eigen ogen zien:

Afbeelding

Hij lijkt regelrecht weggelopen uit Maaskantje. Het alter ego van Alberto Stegeman moet er natuurlijk ook een beetje vervaarlijk uitzien. In de eerste aflevering van Undercover in Nederland gaat gaat hij undercover als pooier in deĀ  wereld van de jongensprostitutie. Een jonge medewerker speelt de minderjarige prostituee van Eddie en samen rijden ze door Nederland voor seksafspraken met volwassen klanten. Wat willen deze klanten doen? En hoe reageren ze als ze ontdekken dat pooier Eddie in werkelijkheid Alberto Stegeman blijkt te zijn?

Meer over