Handig overzicht

Eva Jinek keert op deze datum terug met haar talkshow

28 juni 2022 14:37 | informatief | Door Judith Regeling

© William Rutten
Beau van Erven Dorens, Eva Jinek, Humberto Tan en Renze Klamer wisselen wat af aan de talkshowtafel van RTL4. Hoewel Humberto namelijk nog volop bezig is en Renze in de startblokken staat, weten we inmiddels ook al wanneer Eva Jinek weer terugkeert.

Pak je agenda er dus maar snel bij. We zetten alles voor je op een rijtje.

Lees ook: RTL 4 maakt volgend seizoen iedere dag een talkshow 

Humberto Tan

Sinds maandag 13 juni vult Humberto Tan de avonden met zijn latenight talkshow. Zo kreeg hij onder meer al Tanja Jess op bezoek, die een behoorlijke impact wist te maken op het publiek. Toch komt aan al het moois een eind: de presentator moet namelijk - eerder dan verwacht - het stokje overgeven aan zijn nieuwe collega Renze Klamer. Die start namelijk op 4 juli rond de klok van 21:45 uur.

Talkshows op RTL4

In eerste instantie was het de bedoeling dat Renze Klamer de vier weken van augustus voor zijn rekening zou nemen, maar blijkbaar is dit verschoven naar juli. Waarom is niet duidelijk, maar het gevolg wel. In augustus krijgen kijkers op dit tijdslot namelijk herhalingen van Kopen Zonder Kijken (ma t/m do) en Secret Duets (vrijdag) voorgeschoteld, zo blijkt uit de programmering van RTL. Pas op 29 augustus keert Eva Jinek weer terug met een gloednieuw seizoen van haar reeks.

Meer over