ZomerKassa

Er komt een zomereditie van Kassa

17 juli 2023 11:04 | informatief | Door Esther Hut

© BNNVARA

Amber Kortzorg mag deze zomer aan de bak, want Kassa krijgt namelijk een zomereditie. ZomerKassa zal drie weken lang te zien zijn.

Dat heeft BNNVARA zojuist bekendgemaakt.

ZomerKassa

Het consumentenprogramma zal op onderzoek gaan en antwoord geven op vragen als hoe veilig fatbikes zijn voor jonge tieners en hoe je slechte installatie van zonnepanelen kunt voorkomen. Ook laat BNNVARA weten dat Zomerkassa onderzoek doet naar de kwaliteit van telefonische klantenservices en mogelijk onterechte huurverhogingen van duizenden vaste vakantiehuisjes.

Het principe blijft dus hetzelfde, maar dit keer wordt het programma niet vanuit de studio uitgezonden maar vanaf recreatieoord Hoek van Holland.

Nick Toet

Ook krijgt culinair vlogger Nick Toet een rol in ZomerKassa. Hij gaat het eten in de meest populaire pretparken testen. Een aantal amateurs en kenners, onder wie de Nederlands Kampioen biersommelier Dennis Kort, proeven blind zes soorten alcoholvrij bier om erachter te komen of budgetmerken de A-merken kunnen verslaan.

“Deze zomer onderzoeken we welke rechten recreanten van andere Nederlandse parken hebben. En dat gieten we in een vrolijke mix van onderwerpen. Persoonlijk ben ik zeer benieuwd naar de uitslag van de alcoholvrije biertest!,’ aldus Amber Kortzorg.

ZomerKassa is vanaf zaterdag 22 juli drie weken lang te zien om 19:15 uur op NPO 2.

Meer over