Frank Masmeijer: niet slecht in gevangenis

25 Juni 2017 11:12 | informatief | Door Televizier

© Screenshot SBS Showupdate

Frank Masmeijer heeft zich er aardig doorheen geslagen in de Belgische gevangenis. Dat zegt hij in een interview met de Volkskrant.

De gevallen televisiester zegt veel steun te hebben gehad van mensen die hem post stuurden. "Dat is natuurlijk altijd leuk, zeker als je de mensen kent die wat schrijven. Dan heb je toch een beetje het gevoel dat mensen aan je denken, weet je wel?"

Niet zeiken

Masmeijer heeft een wijze les geleerd in het gevang. "Je moet niet gaan zitten zeiken. Dan maak je het jezelf alleen maar moeilijker", aldus de oud-presentator van de NCRV. "Ik had het er ook niet slecht, hoor."

Cocaïne

Masmeijer werd in 2014 opgepakt omdat hij werd verdacht van het smokkelen van cocaïne. Hij werd toen vastgezet in de gevangenis van Antwerpen. Op 30 juni 2015 kwam hij op vrije voeten. 

In de krant zegt Masmeijer dat hij nu gelukkiger is dan ooit. "Ik heb alles meer in balans, ondanks alle onzekerheid die er nog is. Het is een zware les geweest, maar je komt wel terug op aarde, en je ziet de onderkant van het leven ook."

Meer over