Gescheiden

Frank en Rogier zijn eindelijk van elkaar af

18 augustus 2022 15:49 | informatief | Door Irma Tomas

© Michel Schnater
Frank Jansen (76) en Rogier Smit (47) zijn eindelijk definitief van elkaar verlost. Hun scheiding is sinds vanochtend officieel.

Maandag kwam nog het nieuws dat Rogier alleen wilde scheiden als hij 10.000 euro per maand zou krijgen van Frank, maar blijkbaar heeft de jongste van het stel die eis laten varen. De heren waren 17 lang met elkaar getrouwd en maakten het zeer succesvolle programma Paleis voor een Prikkie voor SBS waarmee ze uitgroeiden tot publiekslievelingen. 

Nieuwe inkomstenbron

Na hun overstap naar RTL ging het mis. Frank vroeg een scheiding aan en het lucratieve contract van het flamboyante duo werd eind vorig jaar ontbonden. Gescheiden waren de heren net iets minder geloofwaardig dan als stel. Bovendien gingen de interieurstylisten voortdurend rollebollend over straat. De samenwerking met RTL werd ook ontbonden en nu moeten de mannen een nieuwe inkomstenbron zien aan te boren. 

Talent Award

In 2019 maakten Frank & Rogier nog kans op een Talent Award. Dat talent lijkt nu voorgoed verloren te zijn gegaan voor televisie. Het kan verkeren. Frank laat aan RTL Boulevard weten dat hij nu weer lekker gaat 'flirten met de hele wereld'.

Meer over