RTL NIeuws

Frits Wester was niet dronken maar moe

Frits Wester maakte er een beetje een potje van toen hij zondagavond in het RTL Nieuws verslag deed vanuit Italië. Hij struikelde over zijn woorden en had hele kleine oogjes. Kijkers vroegen zich massaal af of Frits dronken was of gewoon onwel. Volgens de politiek verslaggever is er niets aan de hand en was hij gewoon moe.

Frits Wester (57) vertelde vanuit Italië over ambtenaren die zich met het Geert Wilders-proces hadden bemoeid. Vooral het woord 'bonnetjesaffaire' bleek niet iets te hoog gegrepen in zijn staat. 

Kijkers waren verdeeld over de oorzaak van de dubbele tong van Frits. 

Anderen dachten dat er iets ergers aan de hand was. 

Heel erg moe

Later op zondagavond stelde Frits het volk gerust in Shownieuws: „Mensen hoeven zich geen zorgen te maken. Ik was gewoon heel erg moe en ik moest ineens snel voor de camera staan. Het had inderdaad strakker gekund, dat geef ik meteen toe." RTL heeft aangegeven dat het 'in gesprek' wil met Wester over zijn optreden. De zender heeft de uitzending van half acht offline gehaald. 

Vorige keer

Het is niet de eerste keer dat Frits ervan wordt beschuldigd met een iets te hoog alcoholpromillage op tv te verschijnen, dat gebeurde ook al eens na het overlijden van Wim Kok vorig jaar. 

Meer over:

Reageren