Opvolger Sopbhie Hilbrand

Geraldine Kemper nieuwe presentator van Je Zal Het Maar Zijn

27 augustus 2018 15:25 | informatief | Door Irma Tomas

© Michel Schnater
Geraldine Kemper is de opvolger van Sophie Hilbrand als presentator van het programma Je zal het maar zijn. Ze volgt mensen die buitengewone levens leiden.

Van 2010 tot 2015 was Je zal het maar zijn te zien op de Nederlandse tv. Na een pauze van drie jaar is het programma nu terug met Geraldine Kemper.

Buiten de gebaande paden

In dit nieuwe seizoen bezoekt ze jonge Nederlanders die buiten de gebaande paden leven en zich weinig aantrekken van de normen van de maatschappij, maar ook mensen die hun leven weer proberen op te pakken na een traumatische gebeurtenis. En ze neemt een kijkje bij mensen wier leven in het teken staat van schoonheid of die in de ban zijn van seks en macht.

Floris leeft van het licht

Geraldine maakt onder andere kennis met Floris die al twee jaar geen eten meer nodig heeft omdat hij leeft van licht. Ook spreekt Geraldine het 9-jarige topmodel Summer de Snoo, wiens jonge leven, naast school, volledig in het teken staat van modeshows en fotoshoots. En ze ontmoet Shanti Schiks, de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor haar elf maanden oude zoontje Elfin in een familiedrama en leeft al twee jaar met dit verschrikkelijke trauma.

Je zal het maar zijn, vanaf 25 september iedere dinsdag (met uitzondering van 16 oktober) om 21.15 uur op NPO 3

Meer over