Methamfetamine

Gianni van der B. uit Temptation Island blijft voorlopig in de bak

23 juni 2022 14:49 | informatief | Door Irma Tomas

© VIJF
Gianni van der B., bekend van Temptation Island, is volgens justitie een van de kopstukken achtereen methamfetamine-lab in het mooie Nederweert. Hij blijft voorlopig dus nog even logeren in een staatshotel.

Gianni (29) kan enige ambitie niet ontzegd worden, want het methamfetamine-lab in kwestie is het grootste lab ooit ontdekt in Nederland. De realityster werd in maart gearresteerd met wat maten die ook een baantje hadden in het laboratorium. 

Telefoon bij Temptation

In het lab kon meer dan 100 kilo methamfetamine per dag worden gemaakt. En die hoeveelheid drugs levert op straat miljoenen op. Goed verdienen dus. Maar niet als je gepakt wordt. Gianni werd in 2020 ook al in de kraag gegrepen op Temptation Island toen bleek dat hij en zijn vriendin Melissa, bij wie Gianni een zoontje heeft, een telefoon bij zich hadden. En dat mag niet.

Nog meer drugs

Dat Gianni überhaupt tijd had om mee te doen aan Temptation Island mag een wonder heten want hij wordt ook nog gelinkt aan een drugszaak in België en hij zat al eerder een jaar in de bak in Nederland. Ook vanwege drugs. De strafzaak tegen Gianni volgt later.

Meer over