Primeur!

Hart van Nederland krijgt mannen aan de desk

14 januari 2020 11:18 | informatief | Door Televizier

© Hart van Nederland
Een aardverschuiving bij Hart van Nederland. Voor het eerst in de jarenlange geschiedenis van het SBS6-programma staan er binnenkort ook twee mannen aan de desk.

Met ingang van april krijgt het presentatieteam van Hart van Nederland versterking van Maarten Steendam en Wolter Klok. En je leest het goed: voor het eerst wordt het populaire SBS6-programma dan mede gepresenteerd door twee mannen.

Maarten

Toe nu toe was Hart van Nederland een vrouwenbolwerk maar daar komt vanaf april verandering in. Wie zijn deze heren? Maarten werkte 13 jaar lang als journalist en presentator bij RTV Utrecht. Sinds 2013 is hij presentator bij Telegraaf TV. De afgelopen jaren was hij ook geregeld te horen als nieuwslezer bij onder meer Radio 538. 

Wolter

Wolter werkt  als presentator en redacteur bij RTV Drenthe. Als kind was Wolter al fan van Hart van Nederland en maakte hij er zelfs een complete website over. In 2005 werd hij daarom in de studio uitgenodigd en stond hij achter de desk. “Dat ik vijftien jaar later als redacteur bij Hart van Nederland ga werken en het programma ook nog eens regelmatig mag presenteren is voor mij dus letterlijk een jongensdroom die uitkomt”, aldus de Groninger.

Gallyon en Selma

De afgelopen maanden werden Gallyon van Vessem en Selma van Dijk geloosd door Talpa omdat ze te oud zouden zijn. Deze (jonge) heren vallen wel in de smaak bij John de Mol. Eerder werd Siham Raijoul al aangekondigd als nieuwe presentatrice bij Hart van Nederland

 

Meer over