Hartverscheurende beelden gepeste jongen gaan viral

Het filmpje waarin Keaton Jones huilt omdat hij gepest wordt op school gaat door merg en been. Dat vonden verschillende sterren over de hele wereld ook en de jongen wordt inmiddels overspoeld door steunbetuigingen.

De moeder van Keaton Jones postte het filmpje met haar zoon vanuit Tennessee op Facebook. Kimberly Jones moest haar zoon voor de zoveelste keer eerder ophalen van school omdat hij weer eens gepest werd. Schoolgenoten noemen hem lelijk en gooien tijdens de lunch melk over hem heen.

In de video verzucht Keaton dat hij hoopt dat het ooit beter gaat worden. Dat moment komt nu hopelijk eerder dan gedacht.

Snoop Dogg

De video werd in eerste instantie opgepikt door Snoop Dogg die Keaton vraagt hem te een berichtje te sturen zodat ze kunnen praten over alle ellende. En daarna was het hek van de dam.

Keaton is inmiddels voor zoveel sportwedstrijden en filmpremières uitgenodigd dat de familie niet eens meer tijd heeft om iedereen persoonlijk te bedanken. Hopelijk voelt hij zich een ietsjepietsje beter. De video is al meer dan 20 miljoen keer bekeken.

Reageren