Hartverwarmende actie zieke Tijn in Glazen Huis levert al 130.000 euro op

21 december 2016 15:33 | informatief | Door Televizier

© NPO 3FM/ HP van Velthoven

De zieke Tijn heeft zelf niet lang meer te leven, maar dat weerhoudt hem er niet van geld op te halen voor Serious Request.

De 6-jarige Tijn meldde zich met zijn vader bij Het Glazen Huis in Breda met een bijzonder verhaal. Vorige week hebben de ouders van Tijn gehoord dat de hersenstamkanker van hun zoon progressief is en dat hij geen jaar meer te leven heeft. Maar zij en Tijn wilden toch iets positiefs halen uit dat slechte nieuws en ze besloten zich in te zetten voor Serious Request 2016.

Nagels lakken

Tijn en zijn vader dagen iedereen uit om hun nagels te laten lakken en 1 euro te doneren. En als je dat niet wilt, dagen ze je uit om 10 euro te doneren. Het geld gaat allemaal naar Serious Request. Om het goede voorbeeld te geven beschilderde Tijn alvast de nagels van dj Domien Verschuuren,  de slaapgasten van StukTV en van iedereen die zich bij de brievenbus meldde.

3FM heeft speciaal voor de actie van Tijn een pagina aangemaakt waarop je kunt doneren. De teller van de actie staat al op het prachtige bedrag van 130.000 euro!

Meer over