Maarten, Vincent, Cis

Populaire serie Hier zijn de Van Rossems terug met nieuw seizoen

29 april 2021 16:45 | informatief | Door Irma Tomas

© Wim Kluvers
Een van de populairste programma's van NPO 2 is natuurlijk Hier zijn de Van Rossems. Het goede nieuws: Maarten, Vincent en Cis zijn bijna terug op televisie. 

Ditmaal zullen de twee broers en zus gaan mopperen over Nijmegen, Apeldoorn, Assen en  Schiedam. Interessant is dat ook Utrecht, de woonplaats van Maarten op het programma staat.

Experts

In Hier zijn de Van Rossems vertellen Maarten, Vincent en Cis elk iets over de stad die ze bezoeken vanuit hun eigen specialiteit. Voor Maarten is dat geschiedenis, Sis is kunsthistorica en Vincent expert op het gebied van architectuur.

900.000 kijkers

Vorig seizoen scoorden de Van Rossems gemiddeld 900.000 kijkers per aflevering. Een bijzonder knappe prestatie. En gezien de hoge kijkcijfers die Maarten van Rossem samen met Philip Frerik scoort bij De slimste mens zou je zonder enige twijfel kunnen stellen dat Maarten een van de steunpilaren van het tweede Nederlandse net is. 

Hier zijn nog een paar aanbevelingen voor Hier zijn de Van Rossems. 

Wanneer?

Maar wanneer kan ik dan kijken naar Hier zijn de Van Rossems?, vraag je je natuurlijk af. De eerste nieuwe aflevering is op zaterdag 8 mei om 20.40 uur. 

Meer over