Eva had gelijk

Hélène Hendriks naar OS om huldigingen aan elkaar te praten

Hélène Hendriks reist komende zomer af naar Tokio. In Japan praat de presentatrice en verslaggeefster de huldigingen van de Nederlandse sporters aan elkaar in het Holland Heineken House.

Het nieuws komt een week nadat Hendriks bij Jinek nog juist zo geheimzinnig deed over haar zomerplannen. Eva bleef in haar talkshow maar aan Hélène vragen of ze niet echt naar Japan gaat, maar Hélène bleef het even zo vaak ontkennen. Tot vandaag dus.

Alles komt samen 

“Het mag geen verrassing zijn dat voor mij als oud-topsporter, sportfanaat in hart en nieren, presentator en journalist hier alles samenkomt. Dit is echt uniek. Ik zie enorm uit naar de interactie met onze Olympische helden en al die Oranjefans in het huis maar ook thuis", aldus Hélène.

Edith Bosch al coach aan de slag 

Daarnaast maakte TeamNL ook bekend dat Edith Bosch als coach de crew van het Holland Heineken House bijstaat. De oud-judoka kijkt uit naar haar tijd in het land van de rijzende zon. "Ik vind het meer dan fantastisch om er, weliswaar op een totaal andere manier dan bij de vorige vier edities, weer bij te zijn op de Olympische Spelen. Nu niet op de judomat maar achter de schermen, maar vergis je niet: ook dat is topsport! Ik weet hoe belangrijk een team is om tot topprestaties te komen en hoe je van een team een topteam maakt. Vanuit mijn ervaring als coach ga ik daar richting aan geven en de mensen van het TeamNL Center en het Holland Heineken House.”

NPO

Delen van de huldigingen van Nederlandse sporters zullen te zien zijn bij de NPO, dat daarnaast live verslag doet van het evenement. De Olympische Spelen vinden van vrijdag 24 juli tot zondag 9 augustus 2020 plaats in het Japanse Tokio.

Meer over:

Reageren