Horrorbuurman Ruud nog steeds een plaag na uitspraak van Mr. Frank Visser

In Mr. Frank Visser, hoe gaat het nu met? ging Viktor Brand langs de buren van Ruud, die al 23 jaar lang kampen met overlast. Maar Ruud had zijn leven nog steeds niet gebeterd, ondanks de uitspraak van Frank Visser.

Mr. Frank Visser had Ruud de Zinger vorig jaar opgedragen nooit meer binnen een straal van 500 meter van het huis van zijn buren te komen omdat hij ze pestte en intimideerde. Deed hij dat wel, dan zou dat hem duizend euro per keer kosten, met een maximum van 100.000 euro. Maar in de uitzending werd duidelijk dat De Zinger zich helemaal niets aantrekt van de uitspraak. Hij blijft te dichtbij komen, gluren en overlast bezorgen.

1,5 miljoen euro

Viktor Brand hoorde in Mr. Frank Visser, hoe is het nu met? van de slachtoffers dat De Zinger maar in hoger beroep blijft gaan (pro deo) om de zaak te rekken. De familie Coenraedts heeft al 1,5 miljoen euro uitgegeven aan advocaatkosten.

Kijkers hadden weinig begrip voor de situatie.Vooral de gemeente Oostzaan kreeg ervan langs.

Uiteindelijk voelde Viktor Brand zich dan maar genoodzaakt buurman Ruud tot de orde te roepen.

Viktor overleefde de confrontatie en de advocaat van de familie Coenraedts gaat eindelijk aangifte doen van stalking. Hopelijk krijgen we nog een update via mr. Frank Visser.

Meer over:

Reageren