Humberto Tan en Merel Westrik presenteren De Uitslagenavond

10 maart 2017 10:25 | informatief | Door Televizier

Humberto Tan en Merel Westrik presenteren vanuit de studio van RTL Late Night samen de uitslagen van de verkiezingen op 15 maart. En ze ontvangen nog gasten ook.

De Uitslagenavond is een samenwerking tussen RTL Nieuws en RTL Late Night. Vanuit de studio van Late Night presenteren Humberto Tan en Merel Westrik de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen en praten ze met gasten. 

Jort, Onno en Di-rect

Merel Westrik volgt de uitslagen op de voet, Frits Wester analyseert de cijfers samen met veel gasten zoals Onno Hoes, Myrthe Hilkens, Jack de Vries, Jort Kelder en Gerdi Verbeet. Om 21.00 uur komt de exitpoll van onderzoeksbureau Ipsos binnen en worden de uitslagen per gemeente doorgenomen. De gehele avond wordt er live geschakeld met RTL Nieuws-verslaggevers die bij  de bijeenkomsten van de verschillende politieke partijen staan. Di-rect treedt tussendoor op.

Amusement

Humberto Tan zegt dat hij hoopt dat de verkiezingsuitslagen op deze manier attractief worden.  „RTL Nieuws gebundeld met de talkshowsetting van RTL Late Night zorgt voor een nieuwe dynamiek”.

RTL: De Uitslagenavond, 15 maart 2017 vanaf 20.30 uur op RTL 4

Meer over