Voor de eerste keer op tv

Imanuelle Grives vanavond bij Jinek

18 Februari 2020 16:48 | informatief | Door Irma Tomas

© ANP
Imanuelle Grives komt voor het eerst sinds haar drugsarrestatie op televisie om haar verhaal te vertellen. De actrice is dinsdagavond bij Jinek.

Ongetwijfeld wilde iedere talkshow Imanuelle Grives hebben, maar Jinek gaat ermee vandoor. En Eva zal Imanuelle ongetwijfeld alles vragen over de enorme hoeveelheid drugs die ze bij zich had tijdens haar arrestatie op het Tomorrowland-festival, wat haar bezielde om die enorme hoeveelheid drugs mee te nemen en de daarop volgende arrestatie en straf in België.

Nerveus

Voor de actrice is het de eerste keer dat ze weer op televisie is na het schandaal dus waarschijnlijk is ze een tikkie nerveus. Ze verscheen maandagavond al op de première van de film Suriname, de film waarin ze een van de hoofdrollen zou spelen, ware het niet dat ze werd gearresteerd. 

Black Community

Imanuelle bood haar excuses aan: "Sorry. Sorry producenten, crew cast. Sorry, black community. Sorry, publiek, collega's en fans. Sorry dat ik mijn professionaliteit en voorbeeldfunctie niet heb gerespecteerd."

Jinek is vanavond te zien om 22.15 op RTL 4

Meer over