Nog maar 2 weken

Jeroen Pauw stopt met talkshow

9 december 2019 13:41 | informatief | Door Irma Tomas

© Annemieke van der Togt
Jeroen Pauw (59) presenteert nog maar twee weken zijn talkshow Pauw. Daarna gaat hij andere dingen op tv doen.

Jeroen Pauw maakte het -toch best schokkende, doch niet geheel onverwachte- nieuws bekend via Instagram. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

#afscheid #pauw de komende twee weken blijft het doek van de tafel maar daarna valt het echt. Ik ga in 2020 andere dingen doen, zonder tafel of met tafel maar dan niet in een studio.. andere gesprekken en reportages met iets meer lengte en diepte dan het ‘gesprek van de dag’ en de ‘waan van de week’. Daar heb ik heel veel zin in, maar ik verheug me ook op de laatste twee weken Pauw, een programma dat ik met zoveel liefde en plezier maak samen met een heerlijke ambitieuze redactie, in een vrolijke sfeer, mede dankzij al die goede gasten die elke dag weer de moeite nemen om aan te schuiven. Maar dit alles zou niet bestaan als er niet naar gekeken werd. Dus dank allen die keken en kijken en hopelijk blijven jullie dat nog ff doen 😊

Een bericht gedeeld door Jeroen Pauw (@pauwjeroen) op

Jeroen liet eerder in het jaar al doorschemeren dat hij waarschijnlijk niet lang meer zou blijven als talkshowhost, maar dat het einde al zo snel komt, is toch onverwacht. Juist dit jaar kreeg Pauw van alle kanten complimenten en leek hij aan zijn beste seizoen ooit bezig. 

Beste interviewer

De presentator schrijft in zijn tekst dat hij niet helemaal van televisie zal verdwijnen. Hij wil graag langere gesprekken en reportages maken om zo iets meer diepte te krijgen. Jeroen Pauw is een van de beste interviewers op de Nederlandse televisie dus hij zal gemist worden in de dagelijkse dosis.  

Deze mensen moeten Jeroen Pauw doen vergeten, maar daar hebben we nog even een hard hoofd in

Meer over