Jochem van Gelder aan de slag bij Omroep Gelderland

12 januari 2018 08:54 | informatief | Door Televizier

© Jean Pierre Heijmans

Jochem van Gelder heeft even moeten zoeken naar een nieuwe werkgever, maar heeft die nu gevonden in Omroep Gelderland. Hij begint in maart met het programma Van Gelder VIP Vervoer.

Het contract van Jochem van Gelder bij SBS werd vorig jaar niet verlengd en dus moest de oud-presentator van Praatjesmakers op zoek naar een nieuwe baan. Die heeft hij gelukkig gevonden bij Omroep Gelderland. Bijkomend voordeel: Jochem komt zelf uit die provincie.

Van Gelder VIP Vervoer

In Van Gelder VIP Vervoer zal Jochem bekende Nederlanders rondrijden. En er zit meer voor hem in de pijplijn in de grootste provincie van Nederland. Jochem zal in een ander programma praten met ouderen.

Leuk buurmeisje

De presentator is dik tevreden met zijn nieuwe baan. „Ik had al die jaren een vaste relatie en Omroep Gelderland was het leuke buurmeisje waar ik zo vertrouwd mee was, maar nooit aan gedacht heb. Ik was dan ook verrast door haar uitnodiging en het feit dat we meteen zoveel gemeen hadden qua plannen en ambities. Het heeft effe geduurd, maar we gaan samen mooie programma's maken."

Van Gelder VIP Vervoer wordt vanaf 10 maart op zaterdag om 17.20 uur uitgezonden bij Omroep Gelderland. 

Meer over