Wouke deed ook mee

Kijkers kiezen massaal kant van Derk Bolt na emotioneel interview in Khalid & Sophie

13 oktober 2022 13:26 | informatief | Door Irma Tomas

© Stijn Ghijsen
Derk Bolt liet zich woensdagavond interviewen in de talkshow Khalid & Sophie over alle commotie rondom het programma Spoorloos waarin Derk al dertig jaar adoptiekinderen koppelt aan hun familie. Maar dat gesprek liep het al snel uit de hand.

Maar nadat Kees van der Spek in zijn programma Oplichters Aangepakt onthulde dat kinderen in (tot nu toe) enkele gevallen aan de verkeerde familie zijn gekoppeld, is de boot aan. Bolt schoof gisteren bij Khalid Kasem aan om tekst en uitleg te geven maar tijdens het gesprek raakte Derk hoe langer hoe emotioneler en bozer. Dat kwam vooral doordat hij op een vrij pittige manier werd ondervraagd door de gastheer en tafeldame Wouke van Scherrenburg. 

Kruisverhoor

Derk Bolt zei tegen Khalid onder andere dat hij nog wel vertrouwen heeft in fixer Edwin Vela, die de gebeten hond is na de uitzending van Kees van der Spek. Kijkers uitten massaal hun ongenoegen over het gesprek. Zij vonden het gesprek meer op een kruisverhoor lijken en snappen helemaal waarom het Derk te veel werd. 

Meer over