Alles op tafel

KRO-NCRV komt met programma over de waarheid achter ons voedsel

6 juni 2024 07:22 | informatief | Door Tessa Kok

© KRO-NCRV

KRO-NCRV komt deze zomer met een nieuw consumentenprogramma op de buis, genaamd Alles op tafel. In dit programma gaan gastvrouw Marijn Frank, chef-kok Ramon Brugman en verslaggevers Anna Gimbrère en Maarten Remmers op zoek naar de werkelijkheid achter ons dagelijks voedsel.

Alles op tafel

In Alles op tafel presenteert chef-kok Ramon Brugman wekelijks een vreemd product uit de supermarkt. Gastvrouw Marijn Frank gaat vervolgens in gesprek met diverse experts en deskundigen om de waarheid achter deze producten te onthullen. Het programma gaat dieper in op wat we dagelijks consumeren.

Want klopt het allemaal wel wat er op de verpakkingen van producten wordt beloofd? En welke producten hebben een negatieve impact op het milieu? In het nieuwe consumentenprogramma wordt met een kritische blik gekeken naar wat we eten, om consumenten bewust te maken van hoe ze de beste keuze voor zichzelf, de wereld en hun portemonnee maken. 

Belangrijke thema's

KRO-NCRV richt zich niet voor het eerst op de herkomst van ons voedsel en een groenere levensstijl. Deze thema's komen ook aan bod in de programma's BinnensteBuiten en Keuringsdienst van Waarde. De omroep wil hiermee laten zien dat de wereld van morgen altijd groener kan. 

Alles op tafel is vanaf maandag 15 juli wekelijks rond 19.55 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2.

Meer over