Aldus RTL Boulevard

'Meer dan 40 The Voice-slachtoffers'

16 januari 2022 11:16 | informatief | Door Wietse Zuidberg

© Logo The Voice
Er komen steeds meer details naar buiten over het grensoverschrijdend gedrag van mensen rondom het programma The Voice of Holland. Volgens RTL Boulevard hebben meer dan veertig slachtoffers zich verenigd in een WhatsApp-groep.

Verslaggever Aran Bade vertelt er meer over in het programma: "we zijn erachter gekomen dat er een WhatsApp-groep is met meer dan veertig slachtoffers die zich hebben verenigd", vertelt Bade. Hij benadrukt dat de klachten niet alleen over Jeroen Rietbergen gaan, maar ook over andere mensen rondom het programma.

Chantal Janzen haalt hard uit

Ondertussen heeft The Voice-presentator Chantal Janzen hard uitgehaald naar een aantal mensen rondom het programma. "Aan de partijen en aan de mensen die blijkbaar al zo’n 10 jaar lang van de misselijkmakende praktijken bij The Voice afwisten, ze verzwegen en in de doofpot stopten, maar nu reageren in de pers met ‘we zijn enorm geschrokken’: laat deze woorden aub over voor de slachtoffers", schrijft ze in haar Instagram-stories.

"Ja, ik presenteer dit pas 2 jaar, en lees net in de pers dat ik er daarom ‘nog niet echt iets over kan zeggen’: Nee, het blijkt nu wel dat ik inderdaad heel veel weet over dit programma. Maar 2 jaar is lang genoeg om te weten dat er ook heel veel mensen, het merendeel, zijn die er WEL zuiver en snoeihard aan meewerken."

Meer over