Contract verlengd

Miljuschka Witzenhausen drie jaar langer bij RTL

Miljuschka Witzenhausen is de komende drie jaar nog te zien bij RTL. De 35-jarige tv-kok heeft haar contract bij de omroep verlengd.

Miljuschka was vrijdagavond te gast bij RTL Boulevard om haar tripje voor 24Kitchen naar Mexico te promoten. Ook praatte ze in de studio met Marieke Elsinga, Luuk Ikink en de rest van het Boulevard-meubilair over Mexicaans eten hoe we dat binnen onze landsgrenzen verorberen. Ze had zelfs wat gerechten meegenomen naar de studio in Amsterdam. De komende drie jaar blijft ze nog lekker (en over lekker) eten praten bij RTL!

Kartels in Mexico 

Binnenkort gaat Miljuschka weer voor twee weken naar het Zuid-Amerikaanse land om daar meer beelden te schieten voor de foodserie op 24Kitchen. Momenteel is het volgens Miljuschka wat gevaarlijk in Mexico, want de kartels daar zitten tegenwoordig in de avocado’s. Pas maar op dat ze niet terugschieten dan!

Wie is de Mol? 

Momenteel is Miljuschka wekelijks op de publieke omroep te zien. Ze is deelnemer aan het twintigste seizoen van Wie is de Mol?. Bij RTL is de komende jaren dus nog als expert in RTL Boulevard te zien en gaat ze ook wat andere programma's maken, mede voor Videoland.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

OMG over 10 dagen gaan we alweer naar Mexico🇲🇽💃🏻 30 maart is het nieuwe programma over de gehele Mexicaanse eetcultuur op @24kitchen_nl

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Meer over:

Reageren