Morgan Freeman terug in tweede seizoen The Story of God

27 maart 2017 13:05 | informatief | Door Televizier

© Discovery Communications

The story of God krijgt een tweede seizoen op National Geographic. Net als in de eerste reeks zoekt Morgan Freeman antwoord op diverse levensvragen. Iedere aflevering staat er een ander thema centraal.

Morgan Freeman is een man die ervoor kan zorgen dat je met gesloten ogen gefascineerd naar de televisie luistert. Zijn zwoele stem is ook bij National Geographic in de smaak gevallen. De zender heeft dan ook besloten dat Freeman het gezicht is van het tweede seizoen van de succesvolle documentaireserie The story of God.  

The Story of God

Freeman zoekt in het tweede seizoen van The story of God antwoorden op de vragen ‘Wat is hemel en wat is hel?’, ‘Wie zijn de uitverkorenen?’ en ‘Is er bewijs dat God bestaat?’. Of hij het bewijs daadwerkelijk gaat vinden is natuurlijk maar de vraag. Hij waagt in ieder geval een goede poging door de kijker mee te nemen op een reis langs verschillende religies.

Maatschappelijk verantwoord

The Story of God is volgens Freeman meer dan een alledaags televisieprogramma. Volgens de presentator draagt de National Geographic-show ook op maatschappelijk vlak een steentje bij. “Ik hoop dat de serie niet alleen informeert en amuseert, maar ook een maatschappelijk dialoog in gang zet die ons dichter bij elkaar brengt.”

The Story of God zie je vanaf zondag 2 april wekelijks om 21:30 uur op National Geographic.

Meer over