Nationale Vaginadag bij Koffietijd

Welke dag is het vrijdag 16 maart? Koffietijd heeft die dag uitgeroepen tot Nationale Vaginadag. En bij 5 uur live is het piemeldag.

Tijdens Koffietijd vertellen onder meer Bobbi Eden en Emma Wortelboer over de positieve ervaringen met hun vagina. Er is aandacht voor transgenders, seksueel deskundige Ellen Laan beantwoordt prangende vragen en wordt er door Prins van den Bergh een vaginagezond menu op tafel gezet. Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur geeft antwoord op alle vragen over vaginale ongemakken en Ann Cuyvers verklapt ons het geheim van een ultiem orgasme.

Mannen zijn onzeker

Ook de mannen komen aan de beurt op 16 maart want in 5 uur live besteedt Daphne Bunskoek ruimschoots aandacht aan de piemel. Jan Heemskerk, Eddy Zoëy, Charly Luske en cabaretier Johan Goossens zijn te gast om een boom op te zetten over hun jongeheer. Uit onderzoek blijkt dat mannen vaak wel stoer over hun piemel praten, maar er ondertussen aardig onzeker over zijn.

Mannendokter Plas

Volgens mannendokter Plas is het daarom belangrijk dat mannen wat serieuzer naar hun piemel leren luisteren, want een piemel waarschuwt bijvoorbeeld voor verborgen hartproblemen. Met seksuoloog Erik van Beek worden de mannelijke guilty pleasures bepsroken.

Meer over:

Reageren