Dynasty en Serengeti

Natuurseries BBC de komende jaren bij de NPO

Dierenliefhebbers zitten de komende jaren goed bij de NPO. De omroep heeft een nieuw driejarig contract afgesloten met de BBC zodat al die mooie natuurseries de komende jaren ook bij ons te zien zullen zijn. En er zitten twee nieuwe aan te komen.

Natuurseries waar we ons de komende tijd op kunnen verheugen zijn: Dynasty (waarin vijf dierenfamilies langdurig worden gevolgd; de voice-over is van de iconische filmmaker David Attenborough) en Serengeti (over de flora en fauna in de Afrikaanse Serengeti)

Fantastisch bekeken

Frans Klein, directeur video van NPO, laat in het bijbehorende persbericht weten dat hij in zijn nopjes is met de series. Dat is geheel begrijpelijk. De BBC maakt de laatste jaren prachtige documentaires over de natuur die ook nog eens fantastisch bekeken worden.

Groot plezier

Klein: „De wijze waarop de BBC prachtige beelden en verhalen combineert met de nieuwste wetenschappelijke inzichten is uniek. Het zijn educatieve en zeer onderhoudende programma’s waar we een breed publiek een groot plezier mee doen.”

Lees ook: Nog meer nieuwe tv voor het komende seizoen

Meer over:

Reageren